top of page
Блог: Blog2
Поиск
  • Фото автораtixonenko11

"Мій домашній улюбленець" - майстер-клас від учнів 2-В класу

Обновлено: 20 янв. 2020 г.


Важко навіть уявити цей світ без наших улюбленців, без мудрих, розумних, грайливих і безмежно відданих людям тварин. Вони завжди поряд. Чекають на нас, радіють нам. Оберігаючи, дарують нам безмежну любов. Мудрими поглядами закликають насолоджуватися простими митями життя, тішачись присутності поряд вірних друзів. Вони насправді особливі, наші улюблені тварини. То ж хіба не варто пізнати їх краще та ближче? Саме для цього ми провели цей захід.

В кожного із нас є, або може колись були домашні улюбленці. Особливо в дитинстві, діти часто заводять собі друга: хом’ячка, морську свинку, папугу, або кицьку, або собаку. Але домашній улюбленець не іграшка і тварин треба вміти правильно доглядати, піклуватися про них. Ось про це і наш захід, майстер-клас «Мій домашній улюбленець».

Вступ: загадки про тварин і презентація «Знамениті собаки, які змінили світ на краще». Бібліотекар подякувала за участь, розповіла про книжкову виставку, підготовлену до заходу «Зоодрузі», презентувала деякі книги.

Анкетування: учні відповідали на запитання анкети, яка була розміщена на блозі бібліотеки. Намалювали багато малюнків, які прикрасили нашу бібліотеку і медіатеку. Наскільки діти люблять своїх домашніх вихованців, настільки і малюнки вийшли дуже гарні, зворушливі, не залишили байдужими інших членів сім’ї, які теж допомагали створювати портрет улюбленця.

Під час виконання завдань, діти, за допомогою стікерів, розділилися на 4 групи: собаководи, кішколюби, папугознавці, та рибознавці. Ддя кожної групи були підібрані певні запитання, на які діти давали відповіді в І турі.

В ІІ турі визначилися групи за допомогою чудо-картинок. І вже за допомогою рухів треба було показати як рухаються представники цієї групи тварин.

В ІІІ турі діти знову розділилися на 4 команди і розповіли нам - як треба доглядати домашніх улюбленців .

ІV тур «Художники», ми обговорили кожен малюнок, всі художники розповіли про своїх вихованців. Це були розповіді про собак, котів, попугая та кролика.

Рефлексія. На завершення діти поділилися своїми враженнями від даного заходу, розповіли яка тваринка їм сподобалася найбільше.

і наклеїли стікери зі своїми побажаннями на дошку. До вашої уваги представлена презентація «Домашні улюбленці».










407 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page